Karten op indoor kartbanen Nederland

Wat is nou leuker dan outdoor karten? De Formule 1 coureurs rijden toch ook niet binnen? Dat klopt, maar indoor heb je geen last van de weersomstandigheden en kun je 's avonds laat en tijdens slecht weer ook terecht. De indoor kartbanen hebben meestal meer bochten en het circuit is smaller, waardoor inhalen soms lastiger is, maar dit is voor jou geen probleem toch? 

Veel indoor kartbanen staan niet op de lijst met erkende kartbanen, maar dat betekent niet dat je op een niet erkende baan minder plezier hebt! Maakt het je niet uit of je erkende of niet erkende kartbaan kart? Kijk dan op de pagina waar je een overzicht hebt van alle Kartbanen Nederland

Hieronder vind je een lijst met uitdagende indoor kartbanen.

Coronel Tim Tom Karten kart Nederland kartin Kartracing race Kartbaan Kartbanen indoor Race heat Circuit track fun activiteit

Karten bij Coronel Kartracing Huizen

Was dat nou Tim of Tom Coronel? Riepen zou nou: ''Doei, Doei?'' Dat zijn allemaal gedachten die jij gaat krijgen wanneer je door één van de Coronels gaat worden ingehaald, op de indoor kartbaan van Coronel Kartracing in Huizen. Kijk voor meer informatie snel op deze pagina!

vries indoorkarting indoor heerenveen Friesland kartbanen nederland karten kart helm indoor kartbaan heat circuit bocht snel

Karten op de kartbaan in Heerenveen

De indoor kartbaan van De Vries Indoorkarting in Heerenveen heeft een lang recht stuk, waarna een snelle rechter bocht volgt. Deze bocht kun je op meerdere manieren rijden, maar welke manier is het snelst? Kun jij je voorganger inhalen wanneer hij de ideale lijn rijdt? Wij denken dat het kan!

Kartracing Bowling Groningen Kartbaan Bowlen Kartbanen Nederland Karten Heat Circuit Indoor Kinderfeestje arrangement kids

Karten bij Kartracing in Groningen

In Groningen ligt een lange indoor kartbaan, waar genoeg inhaalplekken zijn. Daarnaast zijn er ook rechte stukken waar je een hoge topsnelheid kunt halen. Wat vind jij het mooiste deel van de kartbaan? 
Na het karten kun je gezellig in het café nagenieten en je vrienden vertellen waar jij hun allemaal hebt ingehaald!

Karten bij Kartplaza Nijverdal

De indoor kartbaan van Kartplaza Nijverdal is ruim 825 meter lang. Tijdens het karten heb je het gevoel alsof je op een echt stratencircuit rijdt! Waar het met een Formule 1 auto wel moeilijk is om in te halen op een stratencircuit, is dat het met een kart op de kartbaan van Kartplaza niet.  Waar ga jij je vrienden allemaal voorbij?

Nog geen keuze kunnen maken?

Heb je de juiste kartbaan nog niet gevonden? Kijk dan op onze pagina met een overzicht met alle kartbanen van Nederland, of kijk op de pagina voor outdoor kartbanen. Je kunt mooi outdoor karten op de kartbanen van Eefde, Oldenzaal , Lelystad en Emmen!  Deze drie outdoor kartbanen zijn tevens erkende kartbanen. Karten op erkende kartbanen geven een echte race ervaring!

Heb je al veel kart ervaring? Win je van al je vrienden bij het karten? Dan kun je ook mee doe aan kart wedstrijden! Misschien geven andere mensen je meer uitdaging dan je eigen vrienden.