Kartbanen Nederland Karten Kartbaan snelste leukste beste indoor outdoor karting wedstrijd kartcompetitie wedstrijd winnen go

Kartwedstrijden

Zou jij net als de coureurs in de Formule 1 meerdere kart wedstrijden per jaar willen doen maar heb je geen eigen kart? Er zijn meerdere mogelijkheden om mee te doen aan losse wedstrijden of een kampioenschappen. Hiervoor heb je geen eigen kart nog en worden de wedstrijden gehouden met huur karts.  Wil je een overzicht de beste Kartbanen in Nederland? Kijk dan snel hier!

Mogelijkheden om wedstrijden te karten

Je vindt karten erg leuk, je rijdt op bijna elke kartbaan de snelste rondetijden  of je bent al wat al ouder, ook dan zijn er nog steeds genoeg mogelijkheden om mee te doen aan kart wedstrijden of een kart kampioenschap.

Als je een met een groep vrienden of collega's wedstrijden wilt gaan doen, zijn er bij verschillende kartbanen arrangementen waar jullie wedstrijden zou kunnen karten.  Bij bijna elke kartbaan wordt wel en wedstrijd arrangement aangeboden. Bij elke kartbaan worden wedstrijden anders genoemd, dus je zou even goed op de website van de kartbaan moeten kijken om te zien wat er allemaal wordt aangeboden.

Als je mee wilt doen aan een kart kampioenschap die met huurkarts worden gereden kun je bijvoorbeeld deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Huurtkarts(NKH) of het kampioenschap Formula Karting Nederland. Als je liever aan een enkele race mee wilt doen, kun je bij kartcentrum Lelystad mee doen aan een 2 uurs race. Voor een 2 uurs race moet je wel minstens één teamgenoot hebben waarmee je kunt wisselen tijdens de race. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden om met een huurkart tegen anderen te racen!

YouTube